Galleriet:

Okänd

 

11 november - 27 november, 2016

Vernissage fredag 13 januari kl 18-22
Invigning med bl.a. Mari Rantanen.
Välkommen!

Medverkande konstnärer: Kjell Hansson, Geraldine Hudson, Susanne Högdahl Holm, Katarina Warrenstein och Nina Wedberg Thulin

Okänd rymmer nya möjligheter och oanade katastrofer. Det både skrämmer och lockar. Mycket i livet och i världen är okänt även om många av kartans vita fläckar fyllts i.Ordet kan läsas i en samhällelig kontext, flyktingsituationen och alla för oss okända människor som rör sig över kontinenterna. Det är skrämmande i all sin ogreppbarhet och vädjar till vår medkänsla. Vi går en okänd framtid till mötes som inte liknar världen av igår. En ny digital verklighet har växt fram där vårt behov av att bli sedda och uppmärksammade kan tillfredställas med likes på Facebook, kändisskap som allmängods. Att vara okänd kan bli en exklusiv lyx som bara de mest priviligierade kan kosta på sig. Det finns ett hopp i det okända, det ännu icke definierade; endast det okända innehåller det inte redan är sagt och gjort. Något okänt skymtar borta vid horisonten, kanske något positivt som vi ännu inte kan skönja.

Information:
Susanne Högdahl Holm, 0720- 16 32 96 , susanne.hogdahlholm@gmail.com

Utställningar i Galleriet 2017

Utställningar i Projektrummet 2017